Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч з головою Швайківської сільської ради

опубліковано 13 квітня 2021 о 13:42

Один з пріоритетних напрямків роботи податкової служби Житомирської області - налагодження та розширення співпраці з територіальними громадами області.

У рамках такої співпраці відбулась робоча зустріч, у форматі он-лайн, начальника Головного управління ДПС у Житомирській області Костянтина Гавриша з головою Швайківської сільської ради Габріелем Мкртчян.

Костянтин Гавриш у розмові особливу увагу приділив спільній організації роботи податкової служби та сільської ради стосовно залучення до декларування громадянами доходів, отриманих від продажу сільськогосподарської продукції власників земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства площею понад 2 га та фізичних осіб, які отримують доходи за здавання іншим фізичним особам власних паїв в оренду.

Крім того, обговорили питання сплати земельного податку та встановлення органами місцевого самоврядування ставок плати за землю (для сільськогосподарських угідь) та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки (для об’єктів нежитлової нерухомості).

Підсумовуючи результати зустрічі, Костянтин Гавриш зазначив, що такі заходи є корисними і проводяться саме з метою вирішення нагальних питань і є ефективним інструментом для планування спільної стратегії у напрямку регіонального розвитку.