Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Костянтин Гавриш обговорив з Житомирським міським головою питання модернізації Центру обслуговування платників

опубліковано 31 березня 2021 о 15:47

Сьогодні  відбулась зустріч начальника Головного управління ДПС у Житомирській області Костянтина Гавриша з Житомирським міським головою Сергієм Сухомлиним.

В рамках діалогу обговорили питання з модернізації Центру обслуговування платників податків Житомирської Державної податкової інспекції.

Костянтин Гавриш зазначив, що центром обслуговування платників Житомирської ДПІ з початку року надано 5511 адміністративних послуг. Найчастіше громадяни та суб’єкти господарювання звертаються за отриманням довідок про доходи, видачу реєстраційного номера облікової картки платника податків, реєстрацією платника єдиного податку та надання витягу з реєстру платників єдиного податку. А тому створення зручних і сприятливих умов отримання послуг громадянами та суб’єктами господарювання адміністрування послуг наша спільна мета.

Конструктивний діалог керівника податкового відомства з міським головою стане запорукою ефективної співпраці задля досягнення спільної цілі – за сплачені податки платниками міста Житомира – гідні умови у Центрі обслуговування платників Житомирської ДПІ.