Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Звірка платників податків з бюджетом

опубліковано 25 березня 2021 о 18:03

З метою створення якісних умов обслуговування платників, спрощення процедури взаємодії платників податків і податкових органів та прискорення електронного документообігу між ними, Державною податковою службою України створена та підтримується в актуальному стані  інформаційна система «Електронний кабінет» платника.

Використовуючи «Електронний кабінет», платники можуть самостійно перевіряти розрахунки з бюджетом, подавати звітність, сплачувати податки і збори, а також користуватись іншими сервісами.

У приватній частині Електронного кабінету, після індентифікації платника, доступний сервіс «Стан розрахунків з бюджетом».

Використовуючи даний сервіс, кожен платник має змогу, самостійно перевіряти розрахунки з бюджетом, а також одержати документ, що підтверджує стан розрахунків, який формується автоматизовано шляхом вивантаження відповідної інформації з електронного кабінету платника.

Доступ в електронному кабінеті до показників інтегрованих карток дозволяє платнику безперешкодно у дистанційному режимі володіти інформацією щодо повноти та своєчасності розрахунків з бюджетами, а також проводити звірення відповідності даних бухгалтерського обліку платника та даних органу ДПС.

Платник має можливість надіслати запит про отримання витягу щодо стану розрахунків з бюджетами за даними органів ДПС через меню «Заяви, запити для отримання інформації» приватної частини електронного кабінету (Закон України від 02.10.1996 р. № 393/96-BP «Про звернення громадян»).