Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До уваги кандидатів на зайняття посад державної служби - калькулятор обчислення строку дії результатів тестування!

опубліковано 30 березня 2021 о 11:43

Управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Головного управління ДПС у Житомирській області повідомляє, що відповідно до останніх змін, внесених до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, результати тестування можуть використовуватися протягом одного року з дня його проходження у разі участі кандидата в інших конкурсах, у тому числі в день отримання таких результатів.

В той же час період з 18 квітня 2020 року до 5 березня 2021 року не враховується під час обчислення строків використання результатів перевірки володіння іноземною мовою та використання результатів тестування.

Для зручного та оперативного підрахунку залишку днів, протягом якого кандидат може скористатися своїм правом та використати такі результати, існує калькулятор обчислення строку дії результатів тестування*. Калькулятор розміщений за посиланням - https://bit.ly/calculator_testing_days, а також у розділі “Про конкурси” на Єдиному порталі вакансій державної служби.

*Звертаємо вашу увагу, що калькулятор рекомендується використовувати для обчислення терміну дії тестування, яке проходили кандидати до 17 квітня 2020 року включно.