Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Процес комунікації з громадськістю триває

опубліковано 19 березня 2021 о 11:54

Провадження діяльності платниками податків в період карантинних заходів потребує значних зусиль, і пропозиції, які надходять від громадськості та Асоціації платників податків, базуються на вимогах сьогодення.

Процес комунікації з бізнесом та громадськістю відіграє важливу роль. Саме в пошуках спільних рішень відбулося засідання «круглого столу» за участі начальника ГУ ДПС у Житомирській області Костянтина Гавриша, заступника начальника Ігоря Завгороднього, голови Громадської ради при ГУ ДПС в області Тетяни Годовської та  голови міського відділення ВГО «Асоціація платників податків України» Олени Астахової.

Відкриваючи засідання «круглого столу» Констянтин Гавриш зазначив,  що спільна співпраця з громадськістю повинна створити захист законних прав платників податків, забезпечити безпосередню участь платників податків у прийнятті важливих рішень щодо поліпшення умов ведення бізнесу, а тому діалог та співпраця з асоціаціями і організаціями, які представляють інтереси бізнес-середовища дуже важливий.

У свою чергу голова Асоціації Олена Астахова відмітила на відкритості податкової служби, її готовності чути підприємців.

Зокрема, було відзначено посилену роботу служби за участі  членів Громадської ради створеної при Головному управлінні.

Обговорено чимало нагальних питань  щодо співпраці у наданні практичної, консультативної допомоги платникам з питань застосування норм податкового законодавства, єдиного соціального внеску та запроваджених новацій, особливостей з оподаткування та сплати податків до бюджету.

Реалізація  запланованих заходів забезпечить конструктивну співпрацю.