Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Головному управління ДПС у Житомирській області відбулися урочистості з нагоди чарівного свята Весни - Міжнародного жіночого Дня 8 Березня

опубліковано 05 березня 2021 о 16:26

Сьогодні, в Головному управління ДПС у Житомирській області, відбулися урочистості з нагоди чарівного свята Весни - Міжнародного жіночого Дня 8 Березня.

У великій залі начальник ГУ ДПС у Житомирській області Костянтин Гавриш привітав прекрасну половину колективу з чарівним святом весни і жіночності - Міжнародним жіночим Днем 8 Березня.

Костянтин Гавриш вручив за вагомий особистий внесок у державну податкову політику та сумлінну працю жінкам-податківцям Почесні грамоти та державні відзнаки Кабінету Міністрів України, відзнаки Державної податкової служби України, а також пам’ятні статуетки «Кращий податківець» Головного управління ДПС у Житомирській області.

Костянтин Гавриш подякував жінкам та побажав натхнення у нелегкій праці, миру, добра, злагоди, жіночого щастя, любові, радості та сімейного затишку.

До вітань долучився і голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко, який побажав всім присутнім жінкам оптимізму, достатку, здійснення всіх мрій та сподівань.

Зважаючи на карантинні обмеження більшість привітають відбулись дистанційно. Однак, найбільші нагороди у жінок вже є – повага колег – чоловіків.