Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Участь у онлайн зустрічі зі стейкхолдерами

опубліковано 22 лютого 2021 о 16:20

Нещодавно фахівці Головного управління ДПС у Житомирській області  взяли  участь у онлайн зустрічі зі стейкхолдерами, що відбуласть за ініціативи Державного університету «Житомирська політехніка».

Серед запрошених від Головного управлінні ДПС у Житомирській області була присутня – начальник управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Ольга Казанцева. Адже питання підготовки висококваліфікованих, досвідчених фахівців є  актуальним і для податкової служби.

Учасниками зустрічі були студенти, які здобувають освіту за спеціальністю «Облік і оподаткування», викладачі, доценти, професори кафедри інформаційних систем управління  та обліку, роботодавці міста Житомира.

Під час обговорення з учасниками зустрічі Ольга Казанцева проінформувала присутніх про основні напрямки реалізації кадрової політики з питань управління персоналом у податковій службі, зокрема: документальне оформлення вступу на державну службу, її проходження, умови здійснення добору кадрів, заміщення вакантних посад та ряд інших.    

Ініціатори та учасники зустрічі мають сподівання, що такі зустрічі є корисними і надалі будуть відбуватись.

Сектор пресслужби, адміністрування субсайту

та комунікацій з громадськістю ГУ ДПС у Житомирській області