Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Черговий onlinе-семінар: механізм розблокування заблокованих накладних

опубліковано 19 лютого 2021 о 14:58

Темою чергового onlinе-семінару для платників податків, який відбувся у Головному управлінні ДПС у Житомирській області з використанням платформи Zoom, на цей раз визначено все про розблокування податкових накладних.

Спікерами onlinе-семінару були: начальник відділу ризикових операцій управління оподаткування юридичних осіб – Євгеній Юрчук, начальник відділу прогнозу, аналізу та звітності управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків – Ігор Будішевський.

Учасниками семінару обговорено механізм зупинення реєстрації податкових накладних в єдиному реєстрі та діяльність комісії щодо розблокування заблокованих накладних, передбачений в Порядку затвердженому постановою Кабміну України №1165 від 11 грудня 2019 року.

Найбільш актуальним було питання щодо підстав блокування,  надання пояснень та копій документів, необхідних для розгляду питання прийняття контролюючим органом рішення про реєстрацію податкової накладної/розрахунку коригування в Реєстрі або відмову в такій реєстрації та найпоширеніші помилки.

Участь у onlinе-семінарі взяли понад 30 платників податків, які активно, впродовж семінару, надсилали свої запитання в чат. На всі запитання, під час  onlinе-семінару, надано фахові відповіді.

 

Сектор пресслужби, адміністрування субсайту та комунікацій з громадськістю ГУ ДПС у Житомирській області