Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Спільні зусилля на легалізацію трудових відносин

опубліковано 18 лютого 2021 о 15:46

Питання детінізації трудових відносин та запобіганню використанню незадекларованої праці обговорили на спільній нараді з представниками Головного управління Пенсійного фонду в області та управління Держпраці, яка відбулася  у Житомирській ОДА.  

Участь у нараді від Головного управління ДПС в області взяв головний державний ревізор-інспектор відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Андрій Петкевічус.

Нарада пройшла під головуванням заступника голови Житомирської обласної державної адміністрації Віктора Градівського.

Учасники заходу розглянули питання співпраці між контролюючими органами та органами місцевого самоврядування, обмінялись думками з приводу шляхів вирішення  проблем з легалізації трудових відносин,  оновлення складу та активізації роботи районних і міських груп, порядку обміну інформацією та проведення інформаційно - роз’яснювальної роботи.

Андрій Петкевічус відмітив, що на сьогодні діє запроваджений мараторій на проведення фактичних перевірок  з питань легалізації праці найманих осіб та здійснення діяльності без державної реєстрації, проте службою опрацьовуються усі звернення, які надходять від громадян з питань детінізації тудових відносин та постійно координуємо свою роботу з управлінням Держпраці.

Учасники наради попередньо планують збиратися щотижня та обговорювати реальні результати.

 Сектор пресслужби, адміністрування субсайту та комунікацій з громадськістю