Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами на Житомирщині сплачено 18,8 мільйонів гривень

опубліковано 17 грудня 2020 о 15:56

Як повідомили у Головному управлінні ДПС у Житомирській області, станом на 01.12.2020 року на території області здійснюють діяльність з роздрібного продажу підакцизних товарів 2721 суб’єкт господарювання.

З початку року податковою службою області видано  6300 ліцензій на право роздрібної торгівлі, зокрема 3494 ліцензій на торгівлю алкогольними напоями та 2730 ліцензії на торгівлю тютюновими виробами,  76 ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі пальним.

Відповідно до місцевих бюджетів області надійшло 18,8 млн. гривень плати за ліцензії на право роздрібної торгівлі підакцизними товарами.

Нагадуємо, що суб’єкти підприємницької діяльності, незалежно від форми власності, мають здійснювати роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами лише за наявності відповідної ліцензії.

Отримати ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, можливо, звернувшись з відповідною заявою та необхідними документами до Центрів обслуговування платників Головного управління ДПС у Житомирській області.