Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Щирі вітання колегам з Днем захисника України!

опубліковано 13 жовтня 2020 о 13:25

Напередодні Дня українського козацтва, захисника України й Покрови Пресвятої Богородиці у Головному управлінні ДПС у Житомирській області святково, квітково-осінніми композиціями зустріли чоловіків-колег, які поспішали на робочі місця, виконувати важливі щоденні справи. Всі вони мають глибокі, душевні, мужні стосунки із уособленням захисника своєї батьківщини, України.   

Щирі слова подяки висловили Голова Житомирської обласної організації Всеукраїнської професійної спілки працівників органів Державної податкової служби Сергій Рудюк та Голова первинної профспілкової організації  Анеля Чмут : «І сьогодні козацькі чесноти та любов до України є для нас взірцем для наслідування. Тим паче, для захисників України, котрі щоденно, ризикуючи власним здоров’ям і життям, захищають її незалежність і цілісність, наш мир і спокій. Честь і слава їм за це! Відзначення Дня захисника України на державному рівні є найкращою традицією славити захисників нашої країни, тих, хто взяв на себе відповідальність за її долю, стоїть на варті її територіальної недоторканості та  зміцнення громадського миру.»
Найкращі побажання від усіх жінок колективу адресовані колегам з Днем українського козацтва, захисників України.

Зі святом Вас! Миру, мужності, бути гідними славних традицій козацького роду, успішно виконувати свій обов’язок перед державою та українським  народом.

 
Сектор пресслужби, інформаційної політики

 та адміністрування субсайту