Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Договір про співпрацю податкової служби та Поліського національного університету

опубліковано 10 вересня 2020 о 14:59

З метою розширення та зміцнення відносин між Головним управлінням ДПС у Житомирській області, в особі начальника Костянтина Гавриша, та Поліським національним  університетом, в особі ректора Олега Скидана, укладено договір про співпрацю.

Договір передбачає прагнення податкової служби області розвивати довгострокову співпрацю у сфері сприяння підвищення якості підготовки фахівців, залучення спеціалістів податкового відомства до участі у тематичних лекціях для студентів, проведення з ними дискусій з питань застосування діючого податкового законодавства, обговорення сучасних методів менеджменту економіки області.

Також передбачається реалізація спільних проектів зі студентами, зокрема у  тренінгах, семінарах, проектах.

Костянтин Гавриш відмітив, що активна співпраця податкової служби та Поліського національного  університету повинна орієнтуватись на формування високої податкової культури платників податків, утвердження добровільної сплати податків. І ці критерії втілюють працівники економічних служб підприємств, які здобувають освіту, зокрема і в Поліському національному  університеті. Співпраця податкової служби з навчальними закладами є хорошим майданчиком у реалізації багатьох важливих суспільних починань та перетворень.

Керівники запевнили, що співпраця триватиме та міцнітиме, а участь податківців у різноманітних заходах стане доброю традицією.