Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Заходи із ліквідації нелегальних АЗС тривають

опубліковано 28 серпня 2020 о 16:16

Відбулось чергове засідання Центру з ліквідації нелегальної торгівлі нафтопродуктами в Житомирській області з питань перевірки законної діяльності автозаправних станцій. У засіданні прийняла участь заступник начальника відділу контролю за виробництвом та обігом пального управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Юлія Стеценко.

Юлія Стеценко зазначила, що за час роботи Центру з ліквідації нелегальної торгівлі нафтопродуктами Головним управлінням ДПС у Житомирській області проведено 82 фактичні перевірки за результатами яких донараховано 33,4 млн грн. Також з початку року ліцензії на право роздрібної торгівлі пальним отримали 90 суб`єктів господарювання на 272 об`єкта розрібної торгівлі пальним, ліцензії на право зберігання пального отримали 51 суб`єкт господарювання на 68 місць зберігання пального, ліцензії на право зберігання пального (виключно для власних потреб та промислової переробки) отримали 713 суб`єктів господарювання на 829 місць зберігання пального.

Нагадуємо, що в Житомирській області працює «гаряча лінія», де приймають інформацію про функціонування нелегальних автозаправок у своєму населеному пункті. Повідомити про розташування незаконних автозаправних станцій можна за телефоном (0412) 47-46-33. 

Переглянути зареєстровані на території області АЗС можна за посиланням на сайті Державної податкової служби України -https://tax.gov.ua/podatki-ta-zbori/zagalnoderjavni-podatki/aktsizniy-podatok/litsenzuvannya/ .

Детальніше на сайті Житомирської ОДА .