Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Головному управлінні ДПС у Житомирській області відзначили кращих працівників з нагоди Дня Незалежності України

опубліковано 21 серпня 2020 о 13:35

У Головному управлінні ДПС у Житомирській області відбулася урочиста нарада з нагоди відзначення 29-ої річниці проголошення Незалежності України та Дня Державного Прапора України.

Звертаючись до колективу з вітальною промовою, начальник  Головного управління ДПС у Житомирській області Костянтин Гавриш привітав колектив управління з нагоди двох найвеличніших національних свят нашої державності, подякував за сумлінне виконання службових обов’язків, а також побажав усім присутнім миру, злагоди, добробуту, бути гідними славетного історичного минулого України та її величного майбутнього!

Відтак, за зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, особистий внесок у забезпечення виконання завдань з надходження  коштів до бюджетів усіх рівнів,  Костянтин Гавриш вручив подяки кращим працівникам ГУ ДПС у Житомирській області. Надзвичайно приємно, що серед колег є і ті, хто отримав  почесні грамотами та цінні подарунки від голови Житомирської обласної ради та голови Житомирської обласної державної адміністрації.

Сектор комунікацій ГУ ДПС у Житомирській області