Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Визначені шляхи співпраці з Територіальним відділенням Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» у Житомирській області

опубліковано 06 серпня 2020 о 15:41

Започатковане головою Державної податкової служби України Олексієм  Любченком та Президентом Асоціації платників податків України Гріголом  Катамадзе співробітництво про партнерство продовжує пошуки про співпрацю між податковою службою у Житомирській області та Територіальним відділенням Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України»  у Житомирській області.

Вчора відбулася партнерська зустріч начальника Головного управління ДПС у Житомирській області Костянтина Гавриша  із головою Територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України»  у Житомирській області Геннадієм Карпінським, виконавчим директором територіального відділення ВГО «АППУ» у Житомирській області  Миколою Полаком, головою територіального відділення ВГО «АППУ» у м. Житомирі Оленою Астаховою. 

Серед фахівців податкової служби були присутні начальник управління правового забезпечення Світлана Курач, начальник відділу фактичних перевірок, контролю за готівковими операціями Сергій Яремчук.

Учасники зустрічі обговорили основні питання, які на сьогодні перебувають в епіцентрі обговорення представників підприємницької спільноти, зокрема особливості запровадження програмного РРО з 1 сепрня цього року, фактори які впливають на системне надходження податків та платежів до бюджетів,  поточні завдання та ініціативи, розвиток сервісної складової податкової системи.

Домовилися про інформаційну співпрацю в питаннях інформування платників області про законодавчі новації, що удосконалюють податкове законодавство та сприяють дотриманню принципу справедливості оподаткування шляхом проведення спільного семінару для платників податків області. Відзначили високий рівень сумлінної сплати податків в області та намітили подальші шляхи співпраці.

Як зазначив Костянтин Гавриш:  «Зустріч, яка відбулася посилить та зміцнить співробітництво між членами Асоціації та  податківцями. Стане новим етапом у  спільній роботі, яка має на меті вирішення питань для  платників, з’ясування  проблем, які потребують оперативних управлінських рішень або рішень у законодавчій площині».

Сектор комунікацій ГУ ДПС у Житомирській області