Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Для зручності платників податків на Житомирщині відкриють ще 7 Центрів обслуговування платників

опубліковано 05 серпня 2020 о 16:58

Сьогодні у Головному управлінні під керівництвом начальника Костянтина Гавриша відбулася зустріч із керівниками районних державних адміністрацій Брусиліської, Ємільчинської, Олевської, Пулинської, Романівської, Ружинської, Черняхівської, Чуднівcької  та головами об’єднаних територіальних грамад області.

Основна мета проведення зустрічі це: налагодження плідної співпраці та взаємодії між органами державної влади, об’єднаними територіальними громадами області.

У заході прийняли участь заступники начальника ГУ ДПС у Житомирській області Ігор Завгородній, Ірина Свєтяш, начальник управління податкових сервісів Лоліта Пивоварова, заступник начальника управління – начальник відділу організації роботи ЦОП та надання адміністративних послуг, розгляду звернень громадян та доступу до публічної інформації, електронних сервісів та електронного документообігу управління податкових сервісів Оксана Пахолюк.

Костянтин Гавриш, теплими словами привітав представників заходу, прокоментував останні структурні зміни в територіальних органах податкової служби області: «Головною і приємною новиною є те, що наказом Державної податкової служби від 21 липня цього року затверджено перелік державних податкових інспекцій, серед яких Брусилівська, Ємільчинська, Пулинська, Романівська, Ружинська, Черняхівська, Чуднівська ДПІ. А це важлий крок у наданні сервісних послуг для платників податків через Центри обслуговування.» Також окреслив основні акценти роботи, зокрема: стабільне наповнення державного та місцевих бюджетів, зручне обслуговування платників податків, упередження порушень законодавства та ризиків ухилення.

Ірина Свєтяш прокоментувала позитивний досвід, який став результатом взаємодії між Олевською районною державною адміністрацією та Олевською об’єднаною територіальною громадою. Завдячуючи особистим зусиллям керівників - Олега Омельчука, Олександра Ніколайчука у лютому поточного року розпочав свою роботу Центр обслуговування платників Олевської Державної податкової інспекції. За вагомий внесок у створенні Центру керівникам адресовані щирі слова подяки.

Не менш важливим для фахівців Головного податкового відомства було визначення тих проблем, які виникають при відсутності ЦОП у ряді територіальних органів. Про вказану проблему прокоментував в.о.голови Чуднівської ОТГ Сергій Костяков.

Заступник голови Черняхівської РДА Людмила Заворотнюк висловили слова подяки за конструктивну зустріч, яка інформаційно збагатила, як представників районних адміністрацій, об'єднаних територіальних громад так і представників податкової служби області.

Учасники виявили бажання щодо проведення і надалі таких зустрічей, які дадуть бажаний результат для запровадження діяльності сервісних центрів задля створення якісних умов обслуговування підприємницькому середовищу та громадянам області.

 

Сектор комунікацій ГУ ДПС у Житомирській області