Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У рамках комунікаційної податкової платформи відбулась зустріч фахівців ДПС з представниками Європейської Бізнес Асоціації

опубліковано 26 червня 2020 о 09:25

ДПС продовжує практику проведення зустрічей з асоціаціями платників у рамках функціонування комунікаційної податкової платформи із забезпеченням всіх необхідних заходів безпеки в умовах карантину.

Чергова з них, в якій взяли участь представники Європейської Бізнес Асоціації та керівники структурних підрозділів ДПС, відбулась 25 червня.

Під час зустрічі обговорювалися актуальні питання діяльності суб’єктів господарювання, які працюють, зокрема, у фінансовому секторі, агросекторі, будівництві. Мова йшла про результати проведення податкових перевірок, систему моніторингу реєстрації податкових накладних, використання товарного знаку тощо.

Запроваджений новий формат роботи – комунікаційна податкова платформа має на меті вирішення питань, які турбують компанії та асоціації платників, та з’ясування системних проблем, які потребують оперативних управлінських рішень або рішень у законодавчій площині.