Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ДПС оновила Опис АРІ фіскального сервера

опубліковано 27 березня 2020 о 11:08

Державна податкова служба продовжує доопрацювання АРІ фіскального сервера контролюючого органу з урахуванням пропозицій та зауважень, наданих його користувачами.

Розроблений ДПС Опис АРІ фіскального сервера контролюючого органу, який містить інформацію щодо режимів роботи ПРРО, включаючи офлайн, опис елементів даних, які використовуються в методах АРІ, ХML-формати розрахункового документа та фіскального звітного чека (z-звіту) тощо, було розміщено на офіційному вебпорталі ДПС та в Електронному кабінеті.

ДПС пропонує подальше тестування цього АРІ розробникам програмних реєстраторів розрахункових операцій, які можуть бути запропоновані до використання після 1 серпня 2020 року. АРІ буде доопрацьовуватись ДПС до 1 серпня 2020 року. Пропозиції та зауваження до опису АРІ фіскального сервера контролюючого органу можна надіслати на електронну адресу: rro.api@tax.gov.ua.

Довідково.

Нагадаємо, що термін набрання чинності Законом № 128 від 20 вересня 2019 року з 19 квітня 2020 року змінено на 1 серпня 2020 року відповідно до  Закону України від 17 березня 2020 року № 533-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)».

Опис API фіскального сервера контролюючого органу можна завантажити тут.