Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На екскурсію – до податкової

опубліковано 10 березня 2020 о 14:49

Днями до Головного управління ДПС у Житомирській області завітали студенти 4-го та 5-го курсів Державного університету «Житомирська політехніка».

Зустріч розпочалася в Центрі обслуговування платників Житомирської ДПІ Житомирського управління ГУ ДПС в області, де фахівці розповіли про адміністративні послуги, що надаються платникам податків, про спектр електронних сервісів ДПС, про сучасні методи подання звітності в електронному вигляді, отримання довідки про доходи. Податківці розповіли, що сьогодні платник податків може не відвідуючи податкову зареєструватись приватним підприємцем, подавати податкову звітність в електронному вигляді, отримувати електронну консультацію. Зазначили, що електронні сервіси ДПС – це значна економія часу і коштів платників податків.

Далі студенти з цікавістю ознайомились з роботою підрозділів ДПІ, податківці нагадали про порядок отримання податкової знижки за навчання.

Метою цієї зустрічі для студентів стала обізнаність, детальніше вивчення роботи податкової, а можливо і вплив на вибір майбутньої професії.

Варто зазначити, що гості не лише уважно слухали співробітників  податкової, але й цікавились різними питаннями діяльності ДПС та отримали відповіді фахівців.