Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулись установчі збори з формування Громадської ради при ГУ ДПС у Житомирській області

опубліковано 06 березня 2020 о 14:27

Ініціативна група з формування Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Житомирській  області завершила роботу з відбору кандидатів у члени  консультативно-дорадчого органу. Вчора відбулися установчі збори з формування  нової ради. 

Представників громадскості на установчих зборах привітали в.о. начальника ГУ ДПС у Житомирській області Володимир Луговський та заступник  начальника Ірина Свєтяш.

У переліку учасників установчих зборів - представники громадських інституцій економічно-правового напрямку, організацій роботодавців та підприємців. Серед десяти кандидатів від інститутів громадянського суспільства до складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Житомирській області – представники громадського середовища, котрі були її членами у попередніх каденціях, так і нові кандидати.

Кожен представник, делегований інститутом громадянського суспільства, коротко прокементував своє бачення та участь у майбутній роботі, мотиви бути обраним до складу  Громадської ради.

За підсумками голосування головою Громадської ради обрано - Тетяну Годовську, яка і у попередньому скликанні очолювала Громадську раду, секретарем  - Юлію Мороз.

Персональний склад Громадської ради на дворічний строк буде затверджено наказом керівника ГУ ДПС у області за поданням голови Громадської ради на підставі протоколу установчих зборів.

Керівництво служби висловило надію на плідну співпрацю з новою Громадською радою на принципах професійності, відкритості та прозорості, забезпечення умов для конструктивного діалогу між Головним управлінням ДПС у Житомирській області  та представниками громадськості і бізнесу.

 Сектор комунікацій ГУ ДПС у Житомирській області