Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулося засідання міжвідомчої робочої групи щодо боротьби з нелегальними автозаправними станціями

опубліковано 09 січня 2020 о 12:58

В Житомирській ОДА за участі в.о. начальника ГУ ДПС у Житомирській області Ірини Свєтяш відбулося засідання міжвідомчої робочої групи з проведення спільних заходів із ліквідації нелегального обігу та нелегальної роздрібної торгівлі пальним та нафтопродуктами на території Житомирщини.

Під час засідання міжвідомчої робочої групи щодо боротьби з нелегальними автозаправними станціями на території Житомирської області повідомили, що у період з 27 грудня 2019 року по 7 січня 2020 року вже закрили 13 АЗС, котрі працювали незаконно. Крім того, є станції, котрі самостійно припинили свою роботу.

В області продовжується перевірка легальної діяльності АЗС. В першу чергу робоча група обстежує ті, які ймовірно взагалі не мають дозволів на продаж паливно-мастильних матеріалів, проте паралельно перевіряє дозвільні документи діючих автозаправних станцій.

Нагадаємо, що в області діє «гаряча лінія» при Житомирській ОДА щодо виявлення фактів незаконної діяльності АЗС. Якщо у вас є інформацію про нелегальні станції – телефонуйте за номером – (0412) 47-46-33.