Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Жителі Житомирщини 55 разів звернулись до антикорупційного сервісу «Пульс»

опубліковано 25 листопада 2019 о 16:08

Цього року на телефон сервісу «Пульс» Державної податкової служби України платники Житомирської області звернулися 55 разів. Усі їхні звернення були уважно розглянуті, питання вирішені по суті та у встановлений  законодавством строк, зазначають в управлінні обслуговування платників Головного управління ДПС у Житомирській області.

Суб’єктів господарювання та громадян цікавили такі питання у сфері оподаткування: щодо подання звітності, умов переходу на спрощену систему, отримання податкової знижки, оскарження податкової вимоги, податку на нерухоме майно, функціонування системи електронного адміністрування ПДВ, звітності та реєстрації накладних, роботи ЦОП тощо.

Нагадаємо, що сервіс «Пульс» ДПС України у постійному режимі приймає звернення громадян та суб’єктів господарювання стосовно неправомірних дій, бездіяльності або можливих корупційних проявів з боку посадових осіб структурних підрозділів та територіальних органів Державної податкової служби.

Заявники можуть надавати інформацію за телефоном 0-800-501-007, обравши в інтерактивному голосовому автовідповідачі напрямок «4», або надіслати відповідну інформацію на електронну адресу: idd@tax.gov.ua.