Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Запобігання корупції в ГУ ДПС у Житомирській області

опубліковано 07 листопада 2019 о 12:31

Одним із напрямків роботи фахівців підрозділу з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Житомирській області є попереджувальна та роз’яснювальна робота серед працівників податкової служби шляхом проведення лекцій та семінарів.

Для службовців ГУ ДПС у Житомирській області, незалежно від займаних посад, з метою запобігання вчиненню корупційних діянь та інших правопорушень, пов’язаних з корупцією, проведено навчальні заходи.

В.о. начальника відділу з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Житомирській області Костянтин Охріменко ознайомив працівників зі змінами в законодавстві та розпорядчими документами державної податкової служби що регулюють питання із запобігання корупції.

На заняттях також розглянуто дотримання правил етичної поведінки державних службовців в органах ДПС, заходи фінансового контролю, заходи із запобігання та врегулювання конфлікту інтересів державними службовцями. Присутніх проінформовано про відповідальність за порушення антикорупційного законодавства. Для перевірки отриманих знань, проведено тестування, в якому прийняли участь 449 працівників ГУ ДПС у Житомирській області.

Відділ з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Житомирській області продовжує роботу в напрямку запобігання, виявлення та ліквідації корупційних проявів.

 Відділ  з питань запобігання та виявлення корупції

ГУ ДПС у Житомирській області