Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Повторне (дистанційне) формування сертифікатів за електронним запитом

опубліковано 06 листопада 2019 о 14:14

Скористайтесь електронним сервісом повторного (дистанційного) формування сертифікатів за електронним запитом без особистої присутності.

За допомогою кваліфікованих сертифікатів відкритих ключів сумчани можуть отримувати онлайн послуги від держави. Зокрема, у приватній частині Електронного кабінету платника, вхід до якого здійснюється за допомогою електронних ключів, реалізовані десятки сервісів – від отримання довідки про доходи і листування з ДПС – до ведення звітності і користування реєстрами. Крім того, в Електронному кабінеті запроваджено Експериментальний проект РРО, що надає можливість протестувати систему експлуатації новітніх моделей касової техніки, а також інші послуги.

Для використання Сервісу необхідно відвідати веб-сайт Надавача за посиланням acskidd.gov.ua і скористатись он-лайн сервісом для повторного (дистанційного) формування сертифікатів за електронним запитом безпосередньо на Сайті, або завантажити та встановити останню версію безкоштовного програмного забезпечення ІІТ Користувач ЦСК-1.

Також Сервіс надає можливість перейти зі звичайного носія ключової інформації (USB флеш-накопичувач або CD-диск) на захищений за допомогою програмного забезпечення ІІТ Користувач ЦСК-1.

Дистанційно сформувати нові сертифікати зможуть лише ті користувачі, які мають:

чинні сертифікати (наприклад, до закінчення строку чинності сертифікатів залишилось декілька днів);

незмінні реєстраційні дані (ПІБ, адреса реєстрації місця проживання, код ЄДРПОУ організації тощо);

особистий ключ доступний лише користувачу та не є скомпрометованим.

Докладніше - за посиланням: https://acskidd.gov.ua/manage-certificates

Додатково, усім клієнтам Кваліфікованого надавача ЕДП ІДД ДПС рекомендуємо до перегляду Відеоінструкцію по повторному (дистанційному) формуванню сертифіката за електронним запитом (https://www.youtube.com/watch?v=abVjwGuWZSU).

Збережіть свій час, не стійте в чергах.