Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До місцевих бюджетів Житомирщини надійшло понад 123 млн грн акцизного податку з роздрібної торгівлі підакцизними товарами

опубліковано 25 жовтня 2019 о 11:29

Як повідомили в управлінні контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління ДПС у Житомирській області у січні - вересні 2019 року платники податків Житомирщини сплатили до місцевих бюджетів області 123,7 млн. грн. акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів, що на 7,6 відс. перевищило заплановані надходження.

У вересні 2019 року до місцевих бюджетів області надійшло 17,1 млн. грн. акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів. Такі надходження перевищили заплановані на 4,2 тис. грн., або на 32,5 відс. та на 2,3 млн.грн., або на 15,2 відс. за вересень минулого року.

Головне управління ДПС у Житомирській області нагадує, що згідно норм п.п.16 п.1 ст.64 розділу ІІІ Бюджетного кодексу акцизний податок  з реалізації суб’єктами господарювання  роздрібної торгівлі підакцизних товарів, зараховується до міських бюджетів та об’єднаних територіальних громад.

Інформація щодо виданих, призупинених та анульованих ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, а також реєстр місць зберігання роздрібних партій алкогольних напоїв та тютюнових виробів знаходиться у відкритому доступі та постійно оновлюється  на субсайті територіальних органів ДПС у Житомирській області офіційного веб-порталу ДПС України за посиланням: https://zt.tax.gov.ua/reestr-vidanih-licenziy/.

 Сектор комунікацій ГУ ДПС у Житомирській області