Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В результаті контрольно – перевірочних заходів здійснених підрозділом аудиту виявлено та упереджено несплату податків на суму 88,0 млн. грн.

опубліковано 18 вересня 2019 о 09:56

Протягом січня-серпня 2019 року підрозділами аудиту податкової служби області проведено 436 перевірок. З них 48 планових, 90 позапланових документальних перевірок та 298 – фактичних перевірок. Перевірками охоплено платників податків, які за результатами господарської діяльності мають найбільші ризики несплати до бюджету податків та зборів, обов'язкових платежів.

Так, позаплановими перевірками охоплено 69 СГ по яких отримано повідомлення банків щодо порушення строків розрахунків у сфері ЗЕД, по 10 СГ розпочато процедуру реорганізації або припинення, 4 перевірки з питань митного аудиту, 4 платника податків, якими не подано в установлені строки звіт про контрольовані операції, 2 подано скаргу про ненадання платником податків податкової накладної покупцю, 1 перевірка  в разі подання до акту перевірки заперечень та/або додаткових документів в порядку, визначеному п. 44.7 ст. 44 ПКУ.

В результаті контрольно – перевірочних заходів здійснених підрозділом аудиту виявлено та упереджено несплату податків на суму 88,0 млн. грн. Забезпечено погашення грошових зобов’язань у сумі 29,9 млн. грн. та зменшено збитки на 85,9 млн.грн., чим упереджено зменшення об’єкту оподаткування податком на прибуток в наступних податкових періодах.

 Сектор комунікацій ГУ ДПС у Житомирській області