Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Малинська ДПІ: Надають практичну допомогу у використанні електронних сервісів ДПС

опубліковано 10 липня 2024 о 15:33

Інформаційно-роз'яснювальна робота з платниками податків, які відвідують Малинську державну податкову інспекцію складається з комплексу заходів, зокрема з практичних рекомендацій, тренінгів щодо користування електронними сервісами ДПС. 

Зокрема, проводиться роз'яснювальна робота щодо переваг подання звітності в електронному вигляді, за допомогою сервісу ДПС «Електронний кабінет», завдяки якому скорочується час на оформлення та подання звітності до контролюючого органу.  

Під час обслуговування платників головний державний інспектор Ірина Іваницька покроково на конкретному прикладі показала, як зробити ту чи іншу дію в Електронному кабінеті платника (cabinet.tax.gov.ua). А також нагадала, що за допомогою цього сервісу можна звірити стан розрахунків з бюджетом, звірити реквізити рахунків, на які необхідно сплатити податкові зобов'язання та здійснити оплату, погасити податковий борг та ін. Також, Ірина Іваницька детально розповіла, як використовувати застосунок «Моя податкова», за допомогою якого можна в режимі реального часу дізнатися про наявність чи відсутність податкового боргу, подати податкову звітність, сплатити податки до бюджету, отримати повідомлення про нарахування земельного податку, мінімального податкового зобов’язання. Застосунок можна завантажити на телефон як на платформі Android, так і IOS.