Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Андрушівська ДПІ: Як отримати податкову знижку через Електронний кабінет

опубліковано 28 червня 2024 о 14:56

Головний державний інспектор  Андрушівської ДПІ Олена Рудюк  надала роз’яснення щодо заповнення декларації про майновий стан і доходи в Електронному кабінеті платника, для отримання податкової знижки

Подання податкових декларацій в електронній формі у режимі онлайн здійснюється  через Електронний  кабінет платника, вхід до якого здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua/.

У режимі «ЕК  для громадян»  електронний сервіс «Податкова декларація про майновий стан і доходи« дозволяє сформувати декларацію та подати її до контролюючого органу з копіями первинних документів для використання права на податкову знижку. При складанні декларації в Електронному кабінеті платника здійснюється часткове автоматичне заповнення декларації  на підставі облікових даних платника, відомостей про отримані доходи, наявних у Державному реєстрі фізичних осіб та відомостей про об’єкти рухомого та нерухомого майна.

Використання цього електронного сервісу скорочує час і витрати про поданні податкової декларації, мінімізує помилки при заповненні декларації, надає можливість подання копій первинних документів, як додаток до податкової декларації в онлайн режимі.