Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Малинська ДПІ: Картка платника податків за 10 хвилин

опубліковано 07 червня 2024 о 12:46

Головний державний інспектор Наталія Воробей повідомляє, для того щоб отримати картку платника податків, громадянину слід звернутися до будь-якого Центру обслуговування платників державної податкової інспекції (далі – ЦОП), розташованого найближче до місця його перебування. Зазначимо, що Центри обслуговування платників  здійснюють сервісне обслуговування, зокрема, надання адміністративних послуг, платників податків незалежно від місця обліку. 

У Центрі обслуговування платників Малинської державної податкової інспекції документи опрацьовують в присутності відвідувача. Якщо  виявляють неточності, то на місці з’ясовують необхідні дані, наприклад, щодо зміни прізвища, імені, адреси проживання, отримання оригіналів та/чи дублікатів свідоцтва про народження громадянина.  

Такий алгоритм роботи забезпечує уникнення подвійної реєстрації однієї особи в ДРФО, виключає повторне відвідування Центру обслуговування платників та дозволяє видати картку платника податків впродовж 10 хвилин. 

Відтепер платники податків можуть спланувати та організувати свій візит до податкової записавшись в електронну чергу. Для цього необхідно зателефонувати до Контакт-центру ДПС за номером телефону 0 800 501 007 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів, з мобільних телефонів  за тарифами операторів мобільного зв’язку), обрати необхідну адміністративну послугу та,  не витрачаючи зайвого часу на очікування в черзі, визначити зручні дату і час візиту.