Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Андрушівська ДПІ: Зустріч з платниками щодо використання Електронного кабінету

опубліковано 29 квітня 2024 о 14:47

Днями податківці ДПІ провели зустріч щодо використання Електронного кабінету платника при декларуванні доходів громадян, отриманих у 2023 році зазначивши, що останній день подачі декларації – 30 квітня 2024 року.

В ході спілкування зазначено, що подати декларацію про доходи громадяни можуть особисто або уповноваженою на це особою, поштою з повідомленням про вручення та описом вкладення, засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням вимог законів щодо електронного документообігу.

Заповнити декларацію та надіслати її до податкової служби в електронному вигляді можна за допомогою електронного сервісу «Декларація про майновий стан і доходи» на офіційному вебпорталі ДПС в Електронному кабінеті платника податків (http://cabinet.tax.gov.ua/) .

Електронний сервіс «Податкова декларація про майновий стан і доходи» дозволяє сформувати декларацію та подати її до контролюючого органу з копіями первинних документів, у т. ч. для використання права на податкову знижку. 

Наприкінці заходу було поінформовано про переваги використання мобільного додатку «Моя податкова» та надано бажаючим практичну допомогу з питань подання податкової декларації про майновий стан і доходи через електронні сервіси ДПС.