Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Малинська ДПІ: Фахівці надають консультаційну та практичну допомогу

опубліковано 04 квітня 2024 о 09:17

У Центрі обслуговування платників роз’яснюють відвідувачам актуальні питання податкового законодавства, зокрема консультують щодо декларування доходів громадян, в тому числі й щодо нюансів подання податкової декларації  про майновий стан і доходи через «Електронний кабінет». 

Під час щоденних тренінгів та зустрічей фахівці наголошують відвідувачам, що триває кампанія декларування громадянами доходів, отриманих у 2023 році та звертають увагу на основні випадки подання громадянами податкової декларації про майновий стан і доходи у 2024 році. 

Крім того, працівники надають практичні рекомендації щодо подання та заповнення декларації про майновий стан та доходи, реєстрації програмних РРО, подання повідомлення про об’єкти оподаткування, отримання довідки про доходи за допомогою «Електронного кабінету» та мобільного застосунку «Моя податкова».

 Податківці акцентують увагу, що за допомогою цих сервісів платники податків також мають можливість отримати відомості про суми отриманих доходів, дізнатися про наявність чи відсутність податкового боргу та переглянути повідомлення про нарахування майнових податків.