Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Звягельська ДПІ: Зустріч із представниками Звягельського міського центру зайнятості

опубліковано 26 січня 2024 о 08:48

З метою роз’яснення та застосування положень податкового законодавства щодо пріоритетних напрямів роботи ДПС в умовах воєнного стану, начальник Звягельської ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області зустрілася із представниками Звягельського міського центру зайнятості.

В ході зустрічі обговорили ряд пріоритетних напрямів роботи ДПС в умовах воєнного стану. Одним із найактуальніших питань, залишається розвиток онлайн-сервісів для задоволення потреб платників та забезпечення електронної взаємодії з органами ДПС та застосунок «Моя податкова». 

Податківець зазначила, що користувачі, які завантажили додаток «Моя податкова», отримують послуги у смартфоні не витрачаючи часу на відвідування податкової. 

Кожен з бажаючих, може обрати для себе зручний формат послуг в електронному вигляді, який заощадить робочий час, оскільки вже зараз до послуг платників значна кількість сучасних електронних сервісів, які забезпечують дистанційне спілкування громадян і представників бізнесу з фахівцями територіальних органів ДПС. 

Взаємодія бізнесу та громадян з органами ДПС здійснюється також за допомогою Електронного кабінету, де платники мають змогу подати звітність, сплатити податки, отримати доступ до необхідної інформації, звернутись до органів ДПС за допомогою листування тощо. 

Також в ході зустрічі обговорили ряд таких питань як застосування РРО/ ПРРО, своєчасна сплата податків в умовах воєнного стану. 

Представники Звягельського міського центру зайнятості розповіли про Компенсацію роботодавцям фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю.