Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Хорошівська ДПІ: Робоча зустріч з представниками філії Житомирського обласного центру зайнятості

опубліковано 14 листопада 2023 о 16:06

Днями відбулася чергова робоча зустріч в.о. начальника Хорошівської ДПІ Регіни Боровської з представниками Хорошівського управління Житомирської філії ОЦЗ.

В ході проведення зустрічі  були обговорені ряд питань, зокрема проведення державної реєстрації підприємництва, інформації щодо порядку отримання електронних цифрових підписів,  переваг при використанні електронних сервісів ДПС, практичного їх застосування та іншої інформації з метою залучення новостворених платників до подання податкової звітності та звітності з єдиного внеску в електронному вигляді за допомогою електронних сервісів ДПС. 

Особливу увагу, податківець приділила питанню відновлення відповідальності за порушення вимог Закону «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг»  з 01.10.2023 у зв’язку з прийняттям Закону України від 30.06.2023 №3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану», наголосила щодо необхідності детінізації розрахунків в сфері торгівлі. 

Також учасники зустрічі обговорили питання оформлення трудових відносин з роботодавцями та окреслили ряд спільних дій щодо інформування платників.