Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Малинська ДПІ: платниками Малинської та Чоповицької територіальних громад забезпечено надходжень платежів до місцевого бюджету понад 216 млн.гривень

опубліковано 09 листопада 2023 о 16:29

За січень-жовтень цього року платниками Малинської та Чоповицької територіальних громад забезпечено надходжень платежів до місцевого  бюджету у сумі понад 216 млн.грн., зокрема, найбільшу суму надходжень складають: 

- податок на доходи фізичних осіб – 137,4 млн. грн., з них 133,1 млн. грн. зараховано роботодавцями з доходів найманих працівників, 1,3 млн. грн. спрямували фізичні особи в рамках кампанії декларування, 3,0 млн.грн. сплатили платники від доходу, отриманого від здачі паїв в оренду.

- податок на майно – понад 38,5 млн.грн., що включає в себе: 

земельний податок - 27,2 млн. грн., з них юридичні особи забезпечили 24,7 млн.грн., фізичні спрямували до бюджету близько 2,5 млн.грн., 

податок на нерухоме майно - 11,3 млн. грн., із них - юридичні особи 6,5 млн.грн, фізичні - 4,8 млн.грн..

- єдиний податок – понад  39,7 млн.грн.  

Найбільшу суму надходжень єдиного податку до місцевого бюджету сплатили підприємці - фізичні особи, які працюють в умовах спрощеної системи оподаткування. Внесок підприємців - фізичних осіб до бюджету громади понад 28,5 млн.грн., юридичні особи спрямували до місцевого бюджету 60,1 млн.грн., сільськогосподарські товаровиробники – понад 5,2 млн.грн. єдиного податку.  

«Рахунки для сплати податків та зборів можна дізнатися на сайті  ДПС в кабінеті платника, розділі «Стан розрахунків з бюджетом», уточнити в Центрі обслуговування платників Малинської ДПІ, або за тел. (04133)9-78-93.