Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Брусилівська ДПІ: Cпівпраця з теритріальною громадою у приорітеті роботи Брусилівських податківців

опубліковано 29 травня 2023 о 13:48

За участі начальника Брусилівської ДПІ Головного управління ДПС у Житомирській області Тетяни Бортнічук  проведено робочу зустріч з колективом Відділу фінансів Брусилівської селищної ради (далі – Відділ фінансів) з питань щодо  повноважень органів місцевого самоврядування в частині адміністрування місцевих податків. Начальник Відділу фінансів Ірина Овсієнко у свою чергу надала свої пропозиції щодо даного питання.

Під час зустрічі начальник ДПІ Тетяна Бортнічук повідомила присутніх про переваги користування електронними сервісами ДПС.

Предметно обговорено практичні шляхи та механізми залучення всіх можливих джерел наповнення бюджету та погашення податкового боргу.

Начальник ДПІ нагадала також про переваги користування електронними сервісами ДПС і зокрема «Електронним кабінетом платника» і про те, що на базі Головного управління ДПС у Житомирській області створена електронна скринька Комунікаційної податкової платформи за адресою zt.ikc@tax.gov.ua, на яку представники бізнесу та громадськості можуть звернутись до ГУ ДПС у Житомирській області з нагальними питаннями.