Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Коростишівська ДПІ:Щоденні тренінги для платників проводять фахівці Коростишівської ДПІ

опубліковано 11 травня 2023 о 15:50

Працівники Коростишівської ДПІ постійно проводять тренінги для платників податків щодо використання сервісу «Електронний кабінет» та подання звітності в електронному вигляді.

У центрі обслуговування платників створено робочі місця для громадян та фізичних осіб - підприємців, де кожен бажаючий  може отримати кваліфіковану допомогу в отриманні електронного ключа та подати  податкову звітність.

Під час чергового заходу головний державний інспектор ДПІ Валентина Ставська надала роз’яснення платникам, а також детально та покроково показала на практиці, як саме проходить процес електронного звітування, за допомогою яких програм формуються, підписуються та відправляються звіти, яка роль в даному процесі відведена електронному цифровому підпису.

Під час навчання податківець зауважила, що завдяки електронних сервісів, можна сформувати, перевірити й надіслати до контролюючих органів податкову звітність, дистанційно перевірити розрахунки із бюджетом, дізнатися про строки сплати податків, а також отримати іншу корисну інформацію. Звітність в електронному вигляді – це просто і зручно. 

Проведення тренінгів фахівцями ДПІ допомагає платникам податків максимально використовувати можливості електронних сервісів ДПС.