Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Брусилівська ДПІ: Підсумки роботи Брусилівської ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області за січень-квітень 2023 року

опубліковано 04 травня 2023 о 11:15

У Брусилівській ДПІ Головного управління ДПС у Житомирській області підбили підсумки надання адміністративних послуг за січень-квітень  2023 року.

Так, упродовж січня-квітня 2023 року працівниками Брусилівської ДПІ надано адміністративних послуг громадянам та представникам бізнесу - 556, в тому числі - 162 в електронній формі, що складає 29.1%. 

Найбільшу питому вагу у наданні адміністративних послуг складає - видача карток платника податків та внесення до паспорта громадян України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Даною послугою скористалися 286 платників, що становить  51.4 % від загальної кількості наданих послуг. Послугою щодо надання відомостей із Державного реєстру фізичних осіб-платників про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків скористалося – 72 громадянина (12.9%).

Також надано адмінпослуги з: 

- реєстрації платника єдиного податку  (реєстрація, внесення змін) - 84 платники;

- надано витягів з реєстру платників єдиного податку - 48;

- сформовано та надано 4 витяги з реєстру платників податку на додану вартість.

Протягом січня-квітня 2023 року в електронному вигляді проведено реєстрацію 34 реєстраторів розрахункових операцій.

У електронному вигляді зареєстровано 20 книг обліку розрахункових операцій та 6 розрахункових книжок.

Крім надання адміністративних послуг фахівцями ДПІ проводилась активна роз’яснювальна робота норм діючого податкового законодавства, надавались консультації, роз’яснення та практична допомога з питань оподаткування. 

Так, за січень-квітень 2023 року подано до висвітлення і опубліковано на субсайті ГУ ДПС у Житомирській області в рубриці «Місцеві новини» 25 публікацій, на сторінці ДПІ в мережі Фейсбук висвітлено 139 публікацій, всього надано консультацій, роз’яснень як безпосередньо при відвідуванні ЦОП ДПІ так і в телефонному режимі  - 1593.