Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Черняхівська ДПІ: Протягом січня-лютого 2023 року працівники Центру обслуговування платників надали громадянам 479 адміністративних послуг

опубліковано 03 березня 2023 о 16:07

За перших два місяці 2023 року податківці надали платникам податків 479 адміністративних послуг. Найчастіше зверталися до податкової інспекції для отримання картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Таких послуг в січні-лютому податківці надали 319, що складає 67 відс. загальної кількості усіх наданих послуг. Окрім того, 47 адміністративних послуг, надані громадянам стосувалися видачі відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.

Серед наданих послуг платникам податків податківці перелічують такі як:

– реєстрація платника єдиного податку – 33 послуги;

– надання витягу з реєстру платника єдиного податку –36 послуг;

– підтверження статусу податкового резидента України – 3 послуги; 

– реєстрація реєстратора розрахункових операцій – 17 послуг;

– реєстрація книг обліку розрахункових операцій – 15 послуг;

– реєстрація розрахункових книжок – 8 послуг.

Також податківці нагадують, що надання адміністративних та інших послуг суб’єктам звернень в Центрах обслуговування платників Черняхівської ДПІ відбувається з врахуванням наказів ДПС України від 09.03.2022 року № 167 "Про організацію роботи територіальних органів ДПС в умовах воєнного стану" із змінами та від 28.03.2022 року № 173 "Про забезпечення безперебійної роботи територіальних органів ДПС" із змінами.