Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Олевська ДПІ: Підсумки роботи ЦОП Олевської ДПІ за 2022рік

опубліковано 25 січня 2023 о 11:27

Олевська ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області інформує, що за 2022 рік   Центром обслуговування платників податків опрацьовано 3801 звернення,  щодо надання адміністративних послуг.

Найбільш популярною адміністративно послугою залишається видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків, якою скористалися 2651 громадянин.  

Відомості з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків отримали 156 платників податків.

Крім того, протягом звітного періоду було зареєстровано 364 платника єдиного податку та надано 355 витягів з реєстру платників єдиного податку.

Також запитуваною з боку суб’єктів господарювання є послуга з реєстрації книг обліку розрахункових операцій та реєстрація розрахункових книжок – надано відповідно 57 і 44 таких послуг, та забезпечено реєстрацію 130 РРО. Надано 11 витягів з реєстру платників податку на додану вартість та видано 17 довідок про підтвердження стасусу податкового резидента України.

В Центрі обслуговування платників податків Олевської ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області окрім надання адміністративних послуг платникам податків та громадянам постійно надаються рекомендації та консультації щодо використання програмного забезпечення для подання звітності в електронному вигляді, щодо нарахованих та сплачених до бюджету податків і зборів, порядку заповнення податкових декларацій та розрахунків, користування електронними сервісами ДПС.

За консультаціями з питань надання адміністративних послуг можна звернутись за телефоном (04135) 2-10-70, або безпосередньо до Центру обслуговування платників Олевської ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області за адресою: м. Олевск, вул. Володимирська, 5 понеділок – п’ятниця  з 8 год 30хв. до 17 год.00хв. ( перерва на обід з 12 год.00 хв. до 12 год.30хв.)

З переліком адміністративних послуг, які надаються в Центрі обслуговування платників Олевської ДПІ можна ознайомитись на субсайті Головного управління ДПС у Житомирській області в розділі «Діяльність» або в банері «Адміністративні послуги».