Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Радомишльська ДПІ: Про особливості реєстрації ліквідації, реорганізації, закриття або припинення діяльності платника податків

опубліковано 13 грудня 2022 о 10:26

Радомишльська ДПІ Головного управління ДПС у Житомирській області повідомляє платників податків, для яких законом установлені особливості їх державної реєстрації та які не включаються до Єдиного державного реєстру, а також щодо яких законом або нормативно-правовим актом Кабінету Міністрів України для проведення реєстрації ліквідації, реорганізації, закриття або припинення діяльності платника податків вимагається довідка про зняття з обліку платника податків, замість відомостей про відсутність (наявність) заборгованості зі сплати податків і зборів за ф. № 30-ОПП видається довідка про зняття з обліку платника податків за ф. № 12-ОПП.

Відповідно до п.11.12 розділу ХІ Наказу Міністерства фінансів України № 1588 від 09.12.2011 року «Про затвердження Порядку обліку платників податків і зборів» із змінами і доповненнями, з моменту видачі довідки за ф. № 12-ОПП такий платник податків уважається знятим з обліку у контролюючому органі за умови реєстрації його припинення відповідно до законодавства або внесення запису про припинення до відповідного державного реєстру.

Довідка за формою № 12-ОПП дійсна протягом двох місяців з дати її реєстрації.