Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Коростишівська ДПІ : «Гаряча лінія» з питання сервісів Електронного кабінету платника податків

опубліковано 09 грудня 2022 о 14:00

Начальником Коростишівськї ДПІ Головного управління ДПС у Житомирській області Тетяною Демиденко проведено «гарячу лінію» щодо порядку  подання через Електронний кабінет даних облікової картки фізичної особи – платника податків за формою № 1ДР та заяви про внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків  (далі – ДРФО) за формою № 5ДР.

Протягом заходу надано кваліфіковані відповіді та покрокову консультацію на запитання платників податків щодо входу до Електронного кабінету за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua  та обрання меню «ЕК для громадян», розділ «Облікова картка фізичної особи – платника податків: форма 1ДР/Заява про внесення змін до ДРФО. Форма 5ДР».

Неодноразовим питанням було щодо термінів надання реєстраційного номеру облікової картки платника податків, який надається протягом трьох робочих днів з дня подання фізичною особою заяви за ф. № 1ДР та ф. № 5ДР до контролюючого органу.

Подібні заходи, з метою налагодження партнерських відносин з платниками податків фахівцями Коростишівської ДПІ, будуть проводитись і надалі.