Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Андрушівська ДПІ: Щодо подачі звітності в Електронному кабінеті

опубліковано 17 січня 2022 о 10:06

Андрушівська ДПІ повідомляє, 01 січня 2022 до 01 березня 2022 платники єдиного податку 1 та 2 груп повинні подати річну податкову звітність, що може супроводжуватися наявністю черг та незручностей при подачі звітності в паперовому вигляді.

Не дивлячись на запроваджені протиепідемічні заходи та карантинні обмеження, наявна загроза інфікування гострою респіраторною хворобою. Тому особливо актуальним є безконтактний спосіб взаємодії платників податків та податкової служби.

Крім того, подача звітності в електронному вигляді має багато переваг: мінімальна затрата часу на заповнення звітності; подання звітності з будь-якого місця, де є доступ до мережі інтернет; вибір часу подачі звітності, зручного для вас; економія часу, не потрібно їхати, простоювати в чергах; уникнення потреби зберігання паперових копій поданої звітності.

Для подачі звітності в електронному вигляді рекомендуємо скористатись сервісом «Електронний кабінет платника».

Увійти до Електронного кабінету платника можна на офіційному веб-порталі ДПС або за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua.

Єдина вимога для електронного спілкування це наявність кваліфікованого електронного підпису, який можна отримати у будь-якому Акредитованому центрі сертифікації ключів (АЦСК), або самостійно за допомогою Інтернет-банкінгу