Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Бердичівська ДПІ: Бердичівські податківці ознайомлюють платників з поданням звітності онлайн

опубліковано 01 грудня 2021 о 10:27

Фахівці Бердичівської ДПІ ознайомлюють новозареєстрованих платників з перевагами застосування електронних сервісів від ДПС. Зокрема, з поданням звітності онлайн за допомогою «Електронного кабінету платника».

За словами працівників податкової інспекції, перевагами подання звітності в електронному вигляді є економія часу, вибір зручного моменту для подання звітності, наявність додаткових пріоритетів для усунення неточностей, наявність додаткових можливостей програми (нагадувань, консультацій, автозаповнення звітності),  постійні оновлення, оперативний контроль стану та якості звітування, а також автоматичне формування електронного архіву.

Для подання звітності в електронній формі платнику необхідно отримати електронні сертифікати в будь-якому з Акредитованих Центрів сертифікації ключів. Податковий орган надає цю послугу безкоштовно.

Також Державна податкова служба надає безкоштовне програмне забезпечення – «Електронний кабінет платника», який дає можливість не лише подати звітність, а ще й сплатити податки.

Нагадуємо, що «Електронний кабінет» знаходиться за посиланням: https://cabinet/tax.gov.ua.