Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Житомирська ДПІ: У місті Житомирі в ході тематичних зустрічей з громадянами роз’яснюють положення одноразового добровільного декларування

опубліковано 12 листопада 2021 о 12:44

У Житомирській ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області про положення одноразового добровільного декларування дізнаються з презентаційних матеріалів у Центрі обслуговування платників при місцевій ДПІ.

Зустрічі з громадянами, котрі завітали до ЦОП при Житомирській ДПІ для отримання адмінпослуг, систематично проводить начальник податкової інспекції Святослав Максимчук

«Практика одноразового добровільного декларування потребує постійного контакту з потенційними декларантами, оскільки мешканці громад потребують індивідуальних консультацій від фахівців податкового адміністрування. Тому ми спілкуємося з нашими платниками щодня з тим, щоб вони були максимально поінформовані про право на одноразове добровільне декларування», – зазначає начальник Житомирської ДПІ Святослав Максимчук.

Нагадаємо, що одноразова (спеціальна) добровільна декларація подається виключно декларантом в електронній формі. Одноразове (спеціальне) добровільне декларування проводиться з 1 вересня 2021 року до 1 вересня 2022 року та передбачає сплату збору.

Щочетверга громадяни мають можливість отримати консультації щодо подання одноразової добровільної декларації за номером телефону ЦОП Житомирської ДПІ м. Житомир: (0412) 418-537.