Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ружинська ДПІ:«Офлайн-режим» в ПРРО

опубліковано 24 вересня 2021 о 16:13

Ружинська ДПІ Головного управління ДПС у Житомирській  області повідомляє, що на період відсутності зв’язку між програмним РРО та фіскальним сервером ДПС друк е-чеків проводиться в режимі офлайн. Робота в офлайн-режимі не може тривати більше 36 годин підряд та не більше 168 годин протягом місяця. У такому випадку фіскальні номери е-чеку присвоюють з діапазону фіскальних номерів.

Час, протягом якого ПРРО перебуває в режимі офлайн, підраховується шляхом сумування періодів від дати та часу повідомлення про початок режиму до дати і часу повідомлення про завершення і навпаки, якщо між ними не реєструвались чеки фіскальним сервером.

ПРРО автоматично переводиться із режиму офлайн в режим онлайн-обміну з фіскальним сервером, у момент відновлення зв’язку між ними.

Якщо операція проводиться у режимі офлайн, то у розрахунковому документі (чеку), який проведено через ПРРО, має обов’язково бути наявна позначка про проведення розрахункової операції в режимі офлайн.

Перевірити наявність цього чеку в базі даних ДПС можливо через Електронний кабінет після завершення роботи ПРРО в режимі офлайн та передачі ним чека/чеків до фіскального сервера.