Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Дізнатися про стан розрахунків з бюджетом можна on-line

опубліковано 26 березня 2020 о 12:54

В Малинському управлінні ГУ ДПС у Житомирській області інформують, що інформацію про наявність або відсутність податкового боргу можна отримати в Електронному кабінеті.

Зайти в Електронний кабінет можна за адресоюhttp://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС.

Зокрема, Приватна частина Електронного кабінету, режим «Стан розрахунків з бюджетом» надає доступ до особових рахунків користувача зі сплати податків, зборів та інших платежів (дані інтегрованої картки платника). Суми заборгованості перед бюджетом позначені червоним кольором.

До приватної частини (особистого кабінету) Електронного кабінету вхід здійснюється після проходження електронної ідентифікації on-line з використанням кваліфікованого електронного підпису, отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг.

Зокрема, платник може отримати безкоштовно кваліфікований електронний підпис у кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг Інформаційно-довідкового департаменту Державної податкової служби України (скорочено – КНЕДП ІДД ДПС). Отримати необхідну інформацію щодо переліку документів, необхідних для отримання кваліфікованої електронної довірчої послуги в КНЕДП ІДД ДПС можна на офіційному сайті за адресою: http://acskidd.gov.ua, розділ «Отримання електронних довірчих послуг».

Також існує можливість отримання послуг кваліфікованого електронного підпису не лише в КНЕДП ІДД ДПС, але звернувшись до будь-яких інших кваліфікованих надавачів електронних довірчих послуг, перелік яких розміщено на офіційному сайті центрального засвідчувального органу Міністерства цифрової трансформації України за адресою: http://czo.gov.ua, розділ «Довірчі послуги». Зокрема отримати ЕЦП можна on-line через Приват24.

 Сектор забезпечення роботи Малинського управління

ГУ ДПС у Житомирській області