Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Оголошення

опубліковано 12 вересня 2012 о 10:11

      Володарсько – Волинська МДПІ Житомирської області Державної податкової служби оголошує конкурс на заміщення вакантних посад:

          1. Завідувач сектору взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю.

    Вимоги до претендентів: громадянство України, повна вища освіта за фахом фінансово – економічного, юридичного спрямування, вільне володіння державною мовою, стаж роботи за фахом не менше 1 року, вміння працювати на комп’ютері.

          2. Головного державного податкового інспектора юридичного сектору.

    Вимоги до претендентів: громадянство України, повна вища економічна або юридична освіта - за фахом, вільне володіння державною мовою, вміння працювати на комп’ютері.

   Необхідні документи: заява про участь у конкурсі, заповнена особова картка (форма П – 2 ДС), копії документів про освіту, декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання  фінансового характеру за 2011 рік, копії сторінок паспорта, військового квитка, медичну довідку про стан здоров’я.

       Умови проведення конкурсного відбору та додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається при особистому зверненні.

      Документи приймаються впродовж 30 календарних днів з дня опублікування оголошення про конкурс за адресою: смт. Володарськ – Волинський, вул. Володарського, 4, каб.3. тел. 3-21-52.