Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Шановні члени Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Житомирській області!

опубліковано 24 травня 2021 о 12:18

27 травня 2021 року об 15 год. 30 хв., за адресою м. Житомир, вул. Юрка Тютюнника, 7 відбудеться засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Житомирській області.

Проект Порядку денного засідання:

Вступне слово

1. Про підсумки роботи Головного управління ДПС у Житомирській області за І квартал 2021 року та пріоритетні завдання служби щодо забезпечення надходжень до бюджетів усіх рівнів протягом звітних періодів.

2. Обговорення проекту Наказу Міністерства фінансів України «Про затвердження обліку товарних запасів для фізичних осіб підприємців, у тому числі платників єдиного податку» від 27 квітня 2021 року.

3. Особливості адміністрування та сплати земельного податку та податку на нерухоме майно, відмінне від земельного податку, та обговорення проблемних питань.

4. Різне.

Заключне слово.

Реєстрація розпочинається о 15 год. 15 хв.

Звертаємо увагу членів Громадської ради!

Для проходження у приміщення ГУ ДПС у області при собі мати документ, який засвідчує особу та у разі неможливості взяття особистої участі у засіданні право бути присутнім та голосувати надається особі, на ім’я якої видано довіреність. Оригінал довіреності просимо пред’явити під час реєстрації.

 Сектор інформаційної взаємодії