Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Оголошення

опубліковано 15 серпня 2012 о 16:53

Державна податкова інспекція в Андрушывському районы Житомирської області Державної податкової служби оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного державного податкового ревізора інспектора з питань організаційно-розпорядчої роботи, головного спеціалісті з питань кадрової роботи.

Вимоги до кандидатів: громадянство України, повна вища освіта за фахом фінансово-економічного, юридичного чи технічного спрямування, вільне володіння державною мовою, вміння працювати на комп'ютері.

Потрібні документи: заява про участь у конкурсі, заповнена особова картка (форма  П-2 ДС), копії документів про освіту, декларація про доходи за 2011 рік, копії сторінок з паспорта, копія військогового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних), медична довідка про стан здоров’я.

Умови проведення конкурсного відбору та додаткова інформація щодо осних функціональних обов'язків, розміру та умов оплати праці надається при особистому зверненні до головного спеціаліста (з питань кадрової роботи).

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення за адресою: м. Андрушівка, вул.Воб'яна, 26 кабынет № 1. Телефон: 9-49-36.