Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наказ ГУ ДПС у Житомирській областівід 30.08.2023 №390 "Про організацію співпраці з інститутами громадянського суспільства та бізнес-асоціаціями"

опубліковано 09 жовтня 2023 о 11:49

ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА УКРАЇНИ

Головне управління ДПС у Житомирській області

НАКАЗ

від 30.08.2023                                                                                                   №390

Про організацію співпраці з інститутами громадянського суспільства та бізнес-асоціаціями

З метою виконання вимог наказу ДПС від 23.08.2023 №687 «Про організацію співпраці з інститутами громадянського суспільства та бізнес-асоціаціями» (далі – наказ ДПС №687), належної взаємодії з інститутами громадянського суспільства, бізнес-асоціаціями, що представляють інтереси платників податків тощо

НАКАЗУЮ:

1. Координацію комунікаційної податкової платформи в Головному управлінні ДПС у Житомирській області (далі – ГУ ДПС) залишаю за собою.

2. Визначити в ГУ ДПС офіційною електронною адресою для обміну інформацією з інститутами громадянського суспільства, бізнес-асоціаціями, що представляють інтереси платників податків тощо, zt.ikc@tax.gov.ua.     

3. Визначити сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС (Корнійчук Алла) відповідальним за отримання та передачу на реєстрацію звернень, що надходять на електронну адресу комунікаційної податкової платформи ГУ ДПС.

4. Сектору інформаційної взаємодії ГУ ДПС (Корнійчук Алла) забезпечити:

4.1. перенаправлення усіх запитів, отриманих на електронну адресу zt.ikc@tax.gov.ua, на електронну адресу zt.official@tax.gov.ua для реєстрації надалі в системі електронного документообігу відповідно до вимог Інструкції з діловодства у Головному управлінні ДПС у Житомирській області, затвердженої наказом ГУ ДПС від 29.01.2021 № 170 (зі змінами);

4.2. розміщення інформаційного повідомлення щодо роботи комунікаційної податкової платформи ГУ ДПС на власних інформаційних ресурсах.

Термін – 31.08.2023.

5. Управлінню організації роботи ГУ ДПС (Маткобожик Світлана) забезпечити реєстрацію звернень, які перенаправлені сектором інформаційної взаємодії на електронну адресу zt.official@tax.gov.ua відповідно до вимог Інструкції з діловодства у Головному управлінні ДПС у Житомирській області, затвердженої наказом ГУ ДПС від 29.01.2021 № 170 (зі змінами).

Термін – постійно.

6. Визначити відповідальних осіб за організацію роботи з розгляду звернень, які надходять на електронну адресу комунікаційної податкової платформи ГУ ДПС згідно додатку, що додається.

7. Керівникам структурних підрозділів ГУ ДПС забезпечити:

7.1. належний оперативний розгляд звернень, які надходять на електронну адресу комунікаційної податкової платформи ГУ ДПС відповідно до функціональних повноважень.

Термін – постійно;

7.2. участь у заходах, які проводяться у межах роботи комунікаційної податкової платформи ГУ ДПС.

Термін – постійно;

7.3. своєчасну підготовку якісної та у повному обсязі інформації з питань, що розглядатимуться (обговорюватимуться) під час проведення заходів.

8. Управлінню інформаційних технологій ГУ ДПС (Терлецька Алла) забезпечити належну роботу електронної пошти, створеної для функціонування комунікаційної податкової платформи в ГУ ДПС.

9. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

В. о. начальника                                                               Теодозія ЧЕРНЕЦЬКА

Додаткові матеріали